И италианският Киево се отказа от закупуването на Гара Дембеле. Както е известно, преди дни същото сториха и турските Галатасарай и Истанбулспор.

Все пак от Киево се проявили желание да вземат под наем звездата на Левски.
Този вариант обаче не устройвал Тодор Батков и затова преговорите между двете страни в момента са замразени и въобще не се знае дали ще бъде намерен изход от задънената улица, в която са попаднали българите и италианците.

Междувременно, в медииното пространство се появи слух за нов отбор, който е проявил интерес към головата машина на Левски.

Става въпрос за турския средняк Газиантепспор, където се подвизава родният национал Ивелин Попов. От там обаче имало само запитване, но не и конкретна оферта.


В същото време се разбра, че от Левски са намалили почти двойно цената на един от титулярните си бранители Веселин Минев.

След като преди Нова година сумата, която искаха сините се стори твърде висока на чуждите клубове, сега от Герена са си взели поука и са свалили наполовина парите, които очакват за евентуалната му продажба, информира Меридиан Мач.


В момента цената, поставена на играча е 180 хиляди евро, като левият бек е предложен отново на Висла Краков. Поляците проявяваха интерес към Минев преди известно време.

След това нещата пропаднаха, заради високата цена, искана за играча, но при новите условия е твърде възможно да се постигне някаква договорка.