Гара заряза Мали заради жена си

Гара заряза Мали заради жена си

Звездата на Левски Гара Дембеле е останал в България заради приятелката си Стефани, твърди Footafrica 365.

 Нападателят получи повиквателна да играе за Мали в квалификацията със Зимбабве вчера, но така и не замина за Африка. 

"От отбора на Ален Жирес ще отсъстват четирима футболисти, които получиха повиквателни. Единият от тях е Гара Дембеле, чиято съпруга е божа и лежи в болница, а нападателят е решил да остане до нея", твърди изданието.

 "Меридиан Мач" се опита да намери повече информация от Левски по случая, но изглежда и "сините" не са напълно наясно със ситуацията. 

"Не знаем защо не е заминал да играе за Мали. Дембеле е тук и си изпълнява функциите като футболист на Левски. Това е важното", заявиха от ръководството на клуба.

Треньорът на Мали Ален Жирес също изказа разочарованието си, че не може да разчита на Дембеле. "Разчитах на тези футболисти. Те са важни за нас. Жалко е, че няма да могат да играят в този важен мач. Имам притеснения относно това как ще се справим със съперника", обясни Жирес. Френската легенда няма да може да разчита още и на Седрик Канте, Калифа Сисе, Сигамару Диара и Сейду Кейта.

Спечелете пътуване до Германия и билети за мач на Шалке 04 - ТУК!

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти