Новият наставник на Левски Георги Иванов призна, че головата машина на клуба Гара Дембеле е силно желан от няколко отбора.

Както е известно, Дембеле стана африкански стрелец №1 в цяла Европа, а освен това "черната перла" на тима от "Герена" остана на престижното седмо място в класацията на всички голмайстори по терените на Стария континент.

Изпълняващият длъжността спортен директор в Левски през изминалия сезон Георги Иванов даде кратко изявление, в което увери, че Дембеле е трансферна мишена на няколко евмропейски тима.

"Не е само Вердер Бремен, а няколко клуба искат Гарата. Ще изберем най-доброто предложение", каза Гонзо.

"Вече сме уредили доста футболисти за Левски, но има дребни детайли, които трябва да уточним, затова не искам да казвам нищо конкретно", добави бившият футболист, който вече започна обучението си в треньорската школа за лиценз "Про".

"Ние ще преценим и изберем това, което е най-доброто за футболиста. Ще се съобразим с желанието на Гара Дембеле за неговия трансфер", завърши Иванов.

Сред отборите, които искат Дембеле в редиците си е също така германският Фрайбург, който завърши на девето място, само на 3 точки от 6-тата позиция.