Гара Дембеле няма да облече отново фланелката на Левски. Няма никакъв шанс бившият нападател на "сините" да се завърне на стадион "Георги Аспарухов" дори и под наем.

Ръководството на "сините" се е отказало окончателно от привличането на французина, който е собственост на германския Фрайбург.

Неотдавна любимеца на „сините” фенове заяви, че в Левски е бил най- силният му период като футболист.

Той не е доволен от статута му на резерва в сегашния му немски тим. В същото време треньорът на Фрайбург изрази мнението,че Дембеле не е готов тактически да играе в Бундеслигата.


В Левски искат да направят силна селекция за да променят визията на тима на терена и да атакуват шампионската титла и Купата на България.


На "Герена" се преценили обаче, че нямат никакъв шанс да върнат головата машина. Вместо Дембеле Левски ще вземе бразилски нападател. Става дума за класен и доказан футболист, който ще дойде при "сините" със статута на звезда.

Директорът Георги Иванов и старши треньорът Николай Костов са намерили и халф, който има същото описание като нападателя - класен и доказан бразилец. Двамата играят в европейски клубове и ще дойдат на "Герена" под наем до края на сезона.

Латиноамериканците са скъпи играчи, които Левски няма как да купи.