Гара Дембеле се извини и поиска втори шанс

Гара Дембеле поиска да бъде извинен за пиянския скандал

© Красимир Юскеселиев

Гара Дембеле поиска да бъде извинен за пиянския скандал

Голмайсторът на "Левски" Гара Дембеле поиска втори шанс от феновете и спортно-техническото ръководство, след като в петък сутринта беше арестуван пиян зад волана на автомобил. Той се извини за действията си в открито писмо.


"С настоящото писмо се обръщам към обществото, привържениците, собственика, спортно-техническото ръководство на "Левски" и не на последно място към моите съотборници. Часове след случилото се в четвъртък през нощта осъзнах грешката, която допуснах и приемам смирено заслужените критики и последствия", се казва в писмото, публикувано на интернет страницата на "Левски"


"С необмислената си постъпка подведох и разочаровах хората, които през последните месеци безрезервно гласуваха подкрепа и доверие към мен. Тук идва редът на извинението ми и молбата за втори шанс, който не бих пропилял с лека ръка", добавя още френският нападател, за който днес се появиха информации, че е привлякъл интереса на немски отбори.




"Наясно съм с отговорността, поета към обществото, живеейки в България и като представител на институцията "Левски". Надявам се искрено, че с бъдещoто ми поведение както на терена, така и извън него ще успея да върна загубеното доверие и уважение", завършва Дембеле.


Още в изявленията си вчера мениджърът на сините Георги Иванов-Гонзо даде индикации, че е готов да прости на нападателя, като го наричаше "момче". Все пак от клуба заявиха вчера, че ще го глобят за пиянската история.

Ключови думи към статията: