Ексцентричният президент на Стяуа Джиджи Бекали също си направи устата за Гара Дембеле. Той обяви, че е готов да брои на момента 1 млн. евро за него, ако Левски е съгласен да го пусне на тази цена.

Според вестник "Проспорт" Станислав Ангелов лично препоръчал Гарата на шефа. Стяуа търсят качествен таран за заместник на Сурду. Последният почти сигурно напуска Букурещ през януари.

Интерес към него проявява Милан. Италианците били готови да платят 4,5 млн. евро, но Бекали им поискал още 500 000. Неговият роднина Йоан Бекали пък би път до Мадрид, за да предлага Сурду на самия Жозе Моуриньо.

На "Герена" обаче са твърди, че Дембеле остава при тях до лятото. "Сините" инструктираха нападателя да внимава доста в предстоящия мач с Берое за купата. Причината за това е, че той виси с картони.

В Левски доста се напатиха с наказания на основни играчи през есента и дори подозират, че сериозно участие в тях имат конкурентите им. Ясен Петров няма да може да разчита на Дъстли Мюлдер срещу старозагорци, а вчера от травма се оплака и Йордан Милиев.


В същото време мениджърът на Жоазиньо Джери Перейра обяви, че френските клубове, които се интересуват от него, трябва да побързат.

Причината за това са готови оферти от Русия, на които Левски само трябвало да даде отговор. "Франция звучи добре за него", заяви бившият играч на Славия и Беласица.