Турци с 4 милиона евро пристигат да купуват Гара Дембеле и Жоазиньо от "Левски". За босовете на Газиантепспор и Генчлербирлиги вече са запазени места във ВИП ложата за мача със Спортинг на "Герена" тази вечер. Мачът от Лига Европа стартира в 20:00 часа.

Босът на Газиантеп Ибрахим Казъл и старши треньорът Толунай Кафказ сядат направо на пазарлъци, ако харесат Дембеле. По-рано Тодор Батков каза, че цената на звездата е между 3 и 4 милиона евро. Турците били готови да платят до 3 милиона, научи "7 дни спорт". Те вече броиха 2 милиона евро на Литекс за Ивелин Попов.

От столицата Анкара пък пристигат да пазаруват Жоазиньо. Дребничкият бразилец хванал окото на тамошния клуб Генчлербирлиги.

За реклама преди мача Жо беше доведен на официалната пресконференция вчера. Неговата цена е 1 милион евро. Турците имали пари да я платят.

На "Герена" ще има още представители на полския Висла (Краков), отбор от Китай и скаути на английски клубове. Рединг, който играе в Чемпиъншип, вече предложи 1 милион евро за Дембеле. Цената обаче не се хареса на "сините" и я отхвърлиха. Агентът на Дембеле мадам Сокена Ба обаче е решена на всичко, за да му уреди трансфер на Острова. /БЛИЦ