Мениджъри от висшата лига на Русия ще присъстват в официалната ложа на стадиона в Ловеч за срещата между Левски и Литекс за Купата на България.

Емисарите ще наблюдават на живо изявите на звездата на "сините" Гара Дембеле, който по време на зимната пауза бе искан от московския гранд Локомотив.

Железничарите дори изпратиха реална оферта за голмайстора на Левски, но самия Дембеле нямаше голямо желание да продължи кариерата си в руския шампионат.


Сред следените футболисти на Левски е и Дарко Тасевски. Македонският национал преподписа със сините, но този факт няма да попречи на евентуална продажба на футболиста.

Разбира се, при добра оферта от порядъка на около един милион евро. Това е сумата, за която Тодор Батков е склонен да се раздели с подавач №1 в Левски.


В същото време се разбра, че защитникът на Пирин Александър Башлиев също е попаднал в полезрението на Левски. Младокът е един от най-постоянните играчи на орлетата през сезона.

До момента десният бек е взел участие в 15 мача, в които си е заработил 3 жълти картона. Башлиев е бил препоръчан на спортно-техническият директор на сините Георги Иванов от скаута Георги Георгиев.

Георгиев, който е бивш играч на Левски набелязва таланти от югозападна България за “Герена”.
Столичани проявяват интерес и към друг юноша на благоевградчани – крилото Антон Карачанаков.