Левски няма планове да връща Гара Дембеле

галерия:

снимка: levski.bg

Левски не желае връщане на Гара Дембеле под наем. "Сините" се напатиха покрай деветката, а в момента нямат и необходимия за нападателя сериозен финансов ресурс за заплата и сума по преотстъпването.

 

Тодор Батков потвърди в дипломатичен тон: "Гара е направил много за клуба, винаги е добре дошъл, но засега нямаме никакви планове, свързани с него."

 

Пейката на Фрайбург вече протри гащетата на французина, а спекулациите за връщане на Гара стигнаха и Германия. "Няма никакви контакти или оферти от "Левски" - обясни спортният директор Дирк Дюфнер пред в. "Бадише цайтунг". -Дембеле трябва да свикне с Бундеслигата. В момента е належащо да се примири, че е зад Папис Сисе за титуляр. Ще опитаме да обучим Дембеле, който може в бъдеще да ни донесе много радост."

 

На "Герена" продължават да демонстрират финансов баланс - в петък по план ще бъдат изплатени премиите за 3:2 над "Литекс". Така не остава за даване и стотинка. Батков осигури сумата, която е от най-големите "сини" бонуси в първенството заедно с вечните дербита. По схемата в "Левски" само премиите за 4-те дербита не са обвързани с мястото в класирането.

 

Левски се споразумя с Лъчезар Балтанов и трайно контузения Стефан Станчев за нови договори.