Гонзо: Отказахме 2 млн. евро за Дембеле, няма да продаваме никой
Гонзо: Отказахме 2 млн. евро за Дембеле, няма да продаваме никой / Gong.bg

Спортният директор на Левски Георги Иванов сподели, че все още е възможно „сините” да вземат пореден нов футболист. „Това е отборът, с който ще играем. Няма да продаваме наш футболист, но може да привлечем някой играч. Ако се появи подобен добър футболист. Отказахме около 2 милиона евро за Гара Дембеле три дни преди затварянето на трансферния прозорец. Това е наше решение. Така сме преценили ” , коментира Гонзо.

ВИЖТЕ ИНТЕРВЮТО НА ГОНЗО - ТУК

„Няма значение от позицията. Ако някой футболист ми направи впечатление, ще го вземем. Те вършат работа по време на мачовете и създават условия за конкуренция. В Кипър не чакаме никой на проби”, добави той.

Георги Иванов коментира и защо в последно време тренировките на клуба са закрити. Според него става въпрос за некоректно отношение по време на една от закритите тренировки от страна на медии.

„Няма проблеми, ние тази заповед ще я отменим. Не сме я измислили, за да важи до края на сезона. Но искам едно уважение от медиите и това, което поставим като забрана, искаме медиите да се съобразят с него”, каза все пак спортният директор на Левски.

Гонзо за пореден път говори за ситуацията с Карвальо. „Аз съм много разочарован от отношението на футболиста. Той няма договор с Левски. Тази тема няма да я коментираме повече има си адвокати.”

„Напълно нормално е шест мача да са достатъчни, за да се подготвят момчетата. Това, което беше преди 10 години, да се играят 15 контролни мача, това вече е отживелица. Имаме някои неща, които трябва да изчистим. А и през сезона, когато играеш мачове, не можеш да подготвяш отбора физически. Имаме си план за подготовката и си го следваме. Нищо специално нямаме преди мача с ЦСКА. Мачът е дерби, и за това е специален, но ние ще сме готови за него. Новите попълнения – Матондо и Видович, са в игрови ритъм. Хубаво е, че имаме контролни мачове, които ще им дадат нужната обиграност с отбора. Пламен Илиев и Даниел Димов се готвят наравно с отбора”, допълни Георги Иванов.